various

Tilbage til vores by

Posted On april 14, 2014 at 1:32 pm by / Kommentarer lukket til Tilbage til vores by

Vi har i vores familie taget en stor beslutning. Min mand og jeg vil nemlig rigtig gerne til at prøve noget helt nyt, og vi har derfor talt om, at flytte til København med vores unger. Vi kommer begge oprindeligt fra København, men har de sidste 10 år boet i Ringsted, da vi begge fik jobs der, og vi synes det var et rigtig godt sted for vores børn at vokse op. Men nu er vi altså ved at få hjemve, og børnene har også givet udtryk for, at de gerne vil flytte til storbyen, hvis vi lover at de stadig kan komme og besøge deres venner i ny og næ i Ringsted.

Så vi har besluttet at vi bruger hele påskeferien i København, og ligesom prøver at få en fornemmelse for, om vi ville kunne holde ud at o der fast. En ting er jo hvor vidt vi kan ”holde yen ud”, det tror jeg nu nok, at vi kan. Det vigtigste bliver jo at finde et job, så efter påsken skal min mand i gang med at søge Københavns kommune job.

Men indtil da glæder vi os bare rigtig meget til at komme ”hjem” i en uges tid, og mærke den der helt særlige københavner atmosfære, se gamle venner, og bare nyde at gå rundt i gaderne.