Uncategorized

Ønsker du hurtigt vægttab?

Posted On september 13, 2013 at 2:33 pm by / No Comments

Forskere har netop konkluderet at overvægtige mennesker rent faktisk kan få mere ud af et hurtigt vægttab, end et langsomt vægttab, hvor man stille og roligt ændrer sine vaner.

Denne nyhed går stik imod hvad alle råd indtil nu har sagt. Der har nemlig heddet sig, at man helst skal tage små skridt, da resultatet så vil holde længere og det er sundere for kroppen. Men dette skader motivationen, siger forskere, der samtidig fortæller at undersøgelser viser, at de som taber sig mest i den første måned, faktisk har størst sandsynlighed for at tabe sig mere efter et år eller to.

 

Et hurtigt vægttab er altså ikke bare sundt for din motivation, men giver også bedre resultater end det langsomme. Det vigtigste er at man holder fast i de vaner, som man skaber under vægttabet, for ellers vil man blot tage på igen.

 

Det kan altså godt betale sig, hvis man blot holder sig fra diverse pulverkure, siger forskere. Der kan man nemlig ikke være sikker på, at man så får dækket de behov som kroppen har og dermed er det ikke altid helt sundt.

Skriv et svar