Humour

Er du (også) online, mens du sidder på potten?

Posted On november 13, 2013 at 3:54 pm by / No Comments

En lille og helt og aldeles uakademisk undersøgelse i min nære omgangskreds viser, at langt over 50% af mine venner trækker på deres bredbånd, når de holder en siddende pause på badeværelset. Ja, lad os bare sige det, som det er. De er på Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn, når de skider. Eller måske tjekker de nyhederne, spiller ordspil med deres mor eller finder ud af, om deres hold har vundet i fodbold. Eller måske bruger de bredbåndet til at lokalisere det bedste tilbud på ingredienserne til aftensmaden.

 

Blev jeg overrasket? Nej, egentlig ikke. Jeg er udmærket klar over, at bredbånd er kommet for at blive. Og at min omgangskreds er online hele tiden. Mig selv inklusiv. Man mærker det, de få gange, hvor bredbåndet derhjemme giver efter og for en kort stund efterlader os ufrivilligt offline. Så savner man det med det samme.

 

Men seriøst? Bredbånd på toilettet. Er det ikke lige lidt for meget af det gode? Eller hvad. I gamle dage tog folk da avisen med ud, når de planlagde at bruge lidt kvalitetstid på det lille hus. Og mange har da også blade og diverse underholdning liggende i armslængde fra toilettet. Alt sammen for at blive underholdt, mens de sidder på potten. Så bredbånd er vel egentlig ikke så meget værre. Bredbånd er jo vores generations underholdning. På toilettet og alle andre steder.

 

Klik her for gode tilbud

 

 

Bredbånd.

 

Skriv et svar