inspiration

Tid til en ”voksen” taske

Posted On februar 3, 2014 at 1:22 pm by / Kommentarer lukket til Tid til en ”voksen” taske

Jeg arbejder som studentermedhjælper i en mindre dansk virksomhed ved siden af mit studie.

Det har jeg efterhånden gjort i noget der ligner 2 år, og jeg kan da også godt se at mit arbejde ligeså stille og roligt er begyndt at smitte af på min garderobe. Det vil sige, at jeg gennem de sidste to års tid, lidt efter lidt er begyndt at købe flere pæne skjorter, ensfarvede trøjer, pæne bukser og neutrale sko alt sammen med mit arbejde i baghovedet.

Det er vigtigt at vi ser præsentable ud på kontoret, da vi har rigtig mange kunder på besøg, og vi også tit selv er ude til møder hos kunder. I og med at jeg er studerende, er det derfor også rigtig vigtigt at det jeg så køber, er noget der er i god kvalitet, så det kan blive ved med at se pænt ud og så det holder lidt længere.

Jeg er begyndt at overveje om jeg skal købe mig en ny computertaske, som jeg netop kan have med ud til kundemøder, og som jeg ikke behøver at være småflov over at hive op af tasken. Nu har jeg en meget holdbar, men virkeligt ikke særligt pæn computertaske. Det er mere et hård sleeve end en egentlig taske, og jeg tror det er ved at være på tid, at anskaffe mig en rigtig computertaske, som jeg kan have med ud til kunderne, uden jeg skal sidde og skjule den nede i tasken.