tendencies

Tid til at udskifte transportmiddel

Posted On november 11, 2013 at 9:59 am by / No Comments

tiny_car

Jeg går for øjeblikket og flirter lidt med tanken om at anskaffe mig en ny bil, og går derfor og ser usædvanligt meget efter, hvilke biler der ellers kører rundt på gader og stræder, i jagt efter inspiration.

Afhængigt af hvor i byen jeg befinder mig, ser jeg ret mange af den samme slags biler.

Er man på Østerbro er der for eksempel mange flere Audier og BMW’er end der er på Vesterbro, og er man i City er der mange flere Fiat 500 og Golf end i Sydhavnen. Jeg er ret vild med ideen om en lille smart og kompakt “bybil”, som er nem at parkere, og som man ikke skal bekymre sig om at manøvre rundt i den travle trafik med. Og jeg er også overrasket over, hvor mange rent faktisk kører i de kompakte modeller.

Jeg har efterhånden fået et meget godt overblik over modeller og priser, og nu mangler jeg bare at finde det rette sted at købe “dytten”. Jeg har besluttet mig for at købe en brugt bil og gerne på en online bil auktion. Jeg har snakket med en masse forskellige om det, og tror efterhånden at jeg har fundet frem til en side, som folk har rigtig god erfaring med og ser professionel og sober ud. Jeg kan slet ikke vente, til at jeg skal til at finde min nye (brugte) bil, og det passer jo helt perfekt med at det er ved at blive koldt i vejret, og det bliver mere og mere surt at tage cyklen.

Skriv et svar