inspiration

Studiestart –OG studieskift = nyt outfit!

Posted On september 23, 2013 at 5:20 pm by / No Comments

Jeg fik for et par måneder siden den fantastiske nyhed, at jeg var kommet ind på mit drømmestudie nemlig Kandidat i Sociologi på Københavns Universitet. Da jeg i sin tid søgte optage på en bacheloruddannelse, var jeg ikke helt sikker på hvad jeg ville, andet end at jeg havde en brændende interesse for politik og samfundsmæssige problemstillinger generelt. Jeg valgte derfor at søge ind på SAM-BAS på Roskilde Universitetscenter (bedre kendt som RUC), og læse den samfundsfaglige basisuddannelse. Her skulle vi både have fag som politologi, mikro- og makroøkonomi og sociologi, og jeg tænkte at jeg på denne måde ville komme rigtig godt omkring en masse samfundsfaglige områder.

Jeg var rigtig glad for at gå på RUC, og tænkte længe på at specialisere mig indenfor forvaltning. Men jeg havde svært ved at se mig selv som embedsmand i et eller andet ministeriet eller værst af alt i en kommune, som er der de fleste der har læst lang forvaltning ender. Og ligeså stille og roligt begyndte sociologien at krybe ind under huden på mig. Og krøb det gjorde det, for lige pludselig fandt jeg mig selv fuldstændigt forelsket i klassisk sociologisk teori, som Max Weber, Karl Marx, Emile Durkheim, Foucault og jeg skal komme efter dig. Jeg valgte derfor chancen og søgte ind på ”kvote 2” på kandidatuddannelsen. Og i starten af Maj fik jeg så et pænt lille brev, hvor der stod at jeg havde fået en log-in kode til K.U’s intranet. Kunne det virkelig betyde…? Jeg ringede straks op til studiesekretæren, der måtte indrømme at på trods af fejlen med det for tidligt sendte log-in, så var jeg altså kommet ind! Og jeg var lykkelig. Mit drømmestudie, tæt på min bopæl, og jeg skulle endda starte med tre gode veninder fra RUC. Med det samme begyndte jeg at overveje det helt rigtige ”look”. For nu var jeg KU’er, og ikke længere ”RUC’er” og med denne nye status, følte jeg også at det måtte være på sin plads, med lidt shopping. Jeg skulle jo passe ind, ik’?.. Jeg har efterhånden fået strikket mig et par outfits sammen til de første par dage, og nu mangler jeg bare en eller to af de helt rigtige computertasker.

Jeg tænker at de gerne må udstråle sådan kvalitetsbevidsthed, blandet med lidt ”verdenskvinde”. Det vil sige, de skal hverken være uper-trendy eller helt teknik-nørdede. Jeg har fundet at par stykker, som jeg overvejer, men skriv meget gerne i kommentarfeltet, hvis du er med på hvilken slags taske jeg snakker om :-)

 

N4

 

 

Photo credit: www.katrinemork.com

 

 

Skriv et svar