inspiration

Nye trends fra hele verden

Posted On september 12, 2013 at 12:52 pm by / No Comments

Jeg er en pige der er fuldstændig dedikeret til mode og jeg er altid på udkig efter de nyeste trends. Gennem hele mit liv har jeg rejst en hel del og hver eneste gang jeg tager et ny sted hen – lad det være Centralamerika eller Indien. Jeg er altid på udkig eller nye inspirationskilder og ikke mindst, seje brands.

Jeg er stor fan af læder og jeg leder altid efter kvalitetslæder, ligesom jeg kigger efter forskellige designs der skiller sig ud. På det seneste er jeg blevet opmærksom på den Grønlandske modescene og jeg er faldet for nogle nye typer cool og innovative læder. Nye teknikker for farvning og forskellige typer af sæl, ræv osv. tilbyder helt nye typer af læder, som jeg aldrig har set før.

Jeg har arrangeret en tur til et par forskellige byer, såsom Nuuk og Sisimiut næste år og jeg skal uden tvivl checke alle de lokale små læderfabrikker ud. Jeg er også ret spændt på at se, hvad designere som Bibi Chemnitz og Isaksen design har at tilbyde, når det kommer til brands der designer cutting edge fashion med stærke Grønlandske rødder og indflydelse.

Du er mere end velkommen til at kommentere på dette indlæg, hvis du har nogle gode råd til butikker at besøge i Grønland.

Seal fur

Photo credit: Wikimedia.org

Skriv et svar