travel

Sommeren 2014: Mobilehome i Italien

Posted On januar 21, 2014 at 10:07 am by / Kommentarer lukket til Sommeren 2014: Mobilehome i Italien

Sommerferien til 2014 er bestilt. Og jeg er meget stolt. Har du fået bestilt sommerferie endnu? Jeg plejer på ingen måde at bestille ferie i så god tid. Jeg er simpelthen så ustruktureret. Men i dag skulle det altså være. Med nogle venner har jeg i et stykke tid snakket om, at det kunne være fedt at leje et mobilehome og køre rundt i Sydeuropa. Vi snakkede lidt om de forskellige lande, og blev enige om, at maden og vinen i Italien er både god og billig. Så mobilehome i Italien, it is.

Da jeg så den anden dag sad og surfede lidt for sjov, faldt jeg over et tilbud på et stort mobilehome i Italien, som jeg simpelthen ikke kunne stå for. Det kostede næsten igenting per person, og derfor skyndte jeg mig at ringe til de andre. ”Vi gør det”, sagde de. Og nu har vi altså bestilt et mobilehome i Italien i uge 30.

Jeg glæder mig helt vildt. Italien er skønt, det ved jeg fordi jeg har været i Italien på både ski- og sommerferie adskillige gange. Og mobilehome i Italien kan da også kun være skønt. Et mobilehome giver en frihed, som man ikke har, hvis man fx bor på hotel i Italien. Med vores mobilehome kan vi køre midt ud i vinmarkerne og stoppe for natten. Faktisk tror jeg, at et mobilehome i Italien kan vise sig at være den helt perfekte sommerferie for mig og mine venner. Og nu har vi endda bestilt i så god tid, at vi har et helt halvt år at glæde os i. Italien, here we come!

 

mobilehome italien