travel

Planlægning af fremtidens rejser

Posted On februar 7, 2014 at 3:02 pm by / Kommentarer lukket til Planlægning af fremtidens rejser

Jeg er blevet single, og det betyder, at der foruden en masse byture i vente, og er en masse ferier i vente, ferier hvor jeg simpelthen ikke aner, hvad jeg skal stille op med mig selv og min tid.

De sidste mange år, har jeg jo sådan set været vant til at ferierne var reserveret til at bruge med min kæreste enten i udlandet eller i sommerhus. Men sådan er det ikke længere, og det er både skræmmende og udfordrende. Men det tvinger også én til at overveje alternativerne, og det tror jeg nu er meget sundt.

Så i år har en veninde og jeg besluttet os for at tage på ”roadtrip” i Italien i 2 uger. Vi er allerede i fuldt sving med at lede efter alt fra flybilletter, til billeje, til Air bnb, Trip Advisor, Lonely Planet, og jeg ved ikke hvad, så det er en absolut nødvendighed for mig med rigtig god bredbåndshastighed.

Jeg ved simpelthen ikke noget værre, end sider der loader langsomt, fordi bredbåndshastigheden er for langsom. Eller som vi siger i min familie: Det får jeg altså lange fletninger af! Så jeg har besluttet mig for at opgradere, så planlægning og bestilling af fremtidige ”single” ferier ikke bliver et problem.