travel

Listen er for lang

Posted On maj 24, 2014 at 3:08 pm by / Kommentarer lukket til Listen er for lang

 

Hvor drømmer du om at rejse hen i verden? Eller drømmer du måske slet ikke om at rejse, sådan som jeg gør? Måske drømmer du om nogle helt andre ting, eller måske er dine rejsedrømme ikke begrænset til vores planet? Nogle mennesker drømmer jo om at tage på rumrejse til månen eller Mars? Men jeg drømmer hvert fald om at rejse. Faktisk nærmest hele tiden. Og min liste med rejsemål, som jeg godt kunne tænke mig at opleve, er lang. Meget lang. Jeg ved ikke hvordan jeg er blevet så bidt af at rejse? Måske hænger det sammen med, at vi i min familie altid har rejst meget? Måske er det bare typisk for min generation? Nå, men nu vil jeg fortælle lidt om hvor jeg drømmer om at rejse hen, og i prioriteret rækkefølge:

  1. Sardinien. NU tænker du måske nok: ”Af alle steder i hele verden, hvor er det så lige nøjagtig Sardinien, du vil til?” Det skal jeg forklare dig. Jeg vil Sardinien, fordi der er det hele. Der er strande med krystalblå hav, der er høje bjerge og smuk natur, der er en tung historisk kulturarv fra både grækerne og romerne. Så har de en fantastisk mad og vinkultur og en rig lokal kultur med spændende skikke og traditioner. Dét er derfor jeg vil til Sardinien.

Listen er lang, og jeg har travlt, så jeg må fortælle om alle mine andre drømme-rejsemål en anden dag. Følg med her på bloggen!