travel

Lande, byer øer og deres kulturhistorie

Posted On december 28, 2013 at 5:17 pm by / Kommentarer lukket til Lande, byer øer og deres kulturhistorie

Har du det ligesom mig? En gang imellem er det rart at få et friskt kulturpust. Og du derfor bare har brug for at rejse væk, langt væk. Det er ikke fordi, at Danmark ikke har spændende kulturoplevelser. Efter min mening kan man faktisk få mange kulturoplevelser i Danmark, for forholdsvis få penge, sammenlignet med mange andre lande i Europa. Alt lige fra kunstmuseer, teateroplevelser, gode restauranter og Christiania.

Men hvis man rejser til Italien, så kan man opleve mange forskellige ting. Og det store støvleland byder på mange forskellige oplevelser alt lige fra Milano, Toscana og Sicilien. Blandt andet kan man opleve mafiaens oprindelsesland ved at tage til Sicilien. Og selv den dag i dag kan man mærke, at den lurer lige under overfladen. Milano byder på en af verdens største modemekkaer, hvor man faktisk kan få mange sjove oplevelser ved at besøge Mærker som Dolce & Gabbana, Gucci og Versaces flagskibsbutikker.

Tager du til en by som Paris, så kan du stort set opleve alt, hvad der har med kultur at gøre. Amsterdam er også en by, som alle mennesker skal have besøgt minimum en gang, når de er mellem 18 og 30 år. Og ja! man skal! Også besøge deres verdensberømte coffeeshops. Berlin er stadig efter så mange år en de byer i Europa, der bobler mest af kreativitet. Så kom ud af din ”comfort zone” og tag på opdagelser.