profiles

Jeg sælger tv tid

Posted On december 11, 2013 at 11:22 am by / Kommentarer lukket til Jeg sælger tv tid

Jeg arbejder i et kæmpe varehus i Lyngby, hvor vi sælger alle mulige ting til hjemmet. Jeg var engang tilknyttet tekstilafdelingen, hvor jeg skulle sælge tøj og sko til vores kunder. Det interesserede mig ikke så meget og jeg spurgte derfor varehuschefen om jeg ikke kunne blive tilknyttet en anden afdeling.

I dag er jeg i vores radio- og tv afdeling og det er jeg rigtig glad for. Jeg sælger en digital tv-boks til de kunder, der ønsker digital tv. Den er god, hvis kunderne ønsker et bredt udvalg af tv-kanaler – især antallet af sports kanaler er meget stor, hvis man vælger digital tv. Andre kunder kommer med et mere simpelt ønske, der kan udvide deres mulighed for at se god tv. Det er fx de kunder, der har almindelig antenne tv. Typisk har disse mennesker egen tv antenne installeret på toppen af deres hustag.

Den slags kunder har normalt ikke så mange tv-pakker at vælge mellem, da antenne tv ikke længere bliver udviklet, på samme måde som digital tv. Mit job består i at give kunderne den bedste rådgivning og så lade dem vælge selv, hvor mange penge de vil bruge på installation af nye muligheder for at se tv.