inspiration

Miniferie er livet

Posted On september 18, 2013 at 5:00 pm by / No Comments

Bor man i en storby, og har en travl hverdag, så findes der –i mine øjne- nærmest ikke noget bedre end at tage på ”weekend”. Jeg er så heldig, at min kæreste familie ejer et hyggeligt og sødt lille, sort træhus i Gilleleje lige ved vandet, så har jeg haft meget travlt i en periode, eller trænger min kæreste og jeg bare til lidt kvalitetstid sammen, så pakker vi gerne en weekendtaske, og tager toget til Hillerød, og derefter Grisen til Gilleleje.

Selvom det ikke ligger meget mere end halvanden time fra København, så føles det virkelig som en anden verden. Når man først er kommet ud på den anden side af Grisens rute gennem skoven (Er det Gribsskov? Og ja, jeg er fra København) og de bakkede marklandskab, så har jeg lagt hverdagen bag mig, og er i ferieland. Gilleleje er en rigtig god by at holde ”mini-ferie” i, på den måde at den har en temmelig stor lokalbefolkning på omkring 6.500, så der er masser af gode supermarkeder at handle ind i, og at det er en kystby, som tiltrækker mange turister året rund, så man får stadig den der ”ferie-vibe”, selvom man bare er på weekend i f.eks. februar.

Det første vi gør når vi ”lander”, er at tænde op i brændeovnen, og så smutte ned til fiskemanden på havnen, for at se hvad han har af gode tilbud.

Det er efterhånden ved at være et par måneder siden vi sidst var i ”Gille”, og jeg har besluttet mig for, at investere i en ny weekendtaske, som skal dedikeres mine mange miniferier med kæresten i sommerhuset. Jeg var for nylig inde på Neyes hjemmeside, hvor jeg fandt et overraskende stort udvalg af både flotte og praktiske weekendtasker. Så mon ikke mit næste køb, skal være én af dem?

Har du nogle forslag til hvilke taske du synes er fedest, så skriv det meget gerne i kommentarfeltet nedenfor :-)

 

Photo credit: neye.dk

 

Sportstaske

Skriv et svar