inspiration

Julegaveønske #1: En rejse til Færøerne.

Posted On december 19, 2013 at 1:38 pm by / Kommentarer lukket til Julegaveønske #1: En rejse til Færøerne.

Julen nærmer sig, og det er tid til at skrive de obligatoriske ønskelister, hvis du ikke allerede har kastet dig over dem. Min ønskeliste har kun et punkt i år: At vi alle sammen rejser til Færøerne.

 

Jeg har hørt så mange historier fra Færøerne. Der skulle være så ubeskriveligt smukt. Landskabet skulle være så betagende, at mange siger, at rejser man til Færøerne, kommer man også igen. Man bliver simpelthen så tryllebundet af den smukke natur, at man ikke kan få nok på en enkelt rejse til Færøerne. Den natur vil jeg virkelig gerne opleve, og derfor ønsker jeg mig en rejse i julegave.

 

Jeg  er klar over, at rejser til Færøerne ikke bare er noget, man pakker ind og lægger under juletræet med et til/fra-mærke på. Men, så ønsker jeg mig bare, at vi dropper de store gaver. Måske giver vi noget småt og symbolsk, men ellers gemmer vi pengene, så vi alle sammen har råd til at rejse til Færøerne i sommerferien.

 

Selvom Færøerne lyder ret eksotisk, kan man faktisk få nogle ret billige flybilletter. Mange forveksler tit Færøerne med Island, hvor det ganske rigtigt er ret dyrt at flyve til. Men rejser til Færøerne behøver altså ikke koste mere end et par tusind. Hvis man er opsat på at gøre det så billigt som muligt, kan man også tage færgen. Det tager tre dage, men er til gengæld utrolig billigt. Og så kan man jo sige, at man får en oplevelse ud af det.

rejser til Færøerne