fashion week

Mor er med på moden

Posted On januar 22, 2014 at 4:23 pm by / Kommentarer lukket til Mor er med på moden

Det kan næsten ikke være gået din næse forbi, at bæltetasker i alle afskygninger har været helt utrolig populært i de sidste sæsoner. Faktisk er det så udbredt bland unge danskere, at jeg i foråret mødte en mand fra England, der identificerede danske piger på deres tasker. Havde de en bæltetaske (gerne i sort) spændt tværs over kroppen, var han 95% sikker på, at det var danske piger. Og han havde faktisk altid ret. Bæltetasken er meget populær. Det kan vi bare ikke komme udenom.

Dens popularitet hører sammen med en trend, hvor mange praktiske ting bliver moderne og cool. Tag fx gummistøvler, der med Hunters genopståen blev ultra populære og noget, som alle måtte eje. Unge piger (og deres mødre) gav gladelig 800 kr. for et par gummistøvler og brugte dem sammen med deres modetøj. I dag er det så også helt normalt, at du spænder en sporty bæltetaske over skulderen på din fine festkjole. På den måde er moden altså finurlig.

Noget, der er godt for denne modetendens med ”coolifcation”  af praktiske ting, er, at segmentet af fornuftige mødre, der samtidig gerne vil være trendy, også falder for det. Således er min mor nu kommet med på bæltetaske-moden. Jeg gav hende sidste år en bæltetaske i fødselsdagsgave, og hun er simpelthen så glad for den. Hun går nærmest mere med sin bæltetaske, end hun går med sin håndtaske. Det er hvad jeg kalder en moderigtig mor – nu med bæltetaske.