DANSK Daily

Rigtig god kontorservice

Posted On april 20, 2014 at 2:46 pm by / Kommentarer lukket til Rigtig god kontorservice

Det er ikke så tit jeg kommer med indlæg, som er arbejdsrelateret men i dette tilfælde synes jeg at det skulle nævnes, da jeg virkelig er imponeret over den service vi har fået på vores kontor.

Jeg sidder til dagligt i en virksomhed som ringer ud til diverse kunder og sætter møder op og sælger forskellige produkter. Vi har haft vokseværk de seneste år og det har resulteret i at vi skulle flytte da vores tidligere lokaler var blevet for små. Vi havde sidst arbejdsdag på det gamle kontor om fredagen, og skulle begynde i de nye lokaler om mandagen. Normalt ville man forvente at der var lidt ledninger som hang og nogle telefoner som ikke fungerede og det samme med et par computere, men ikke med den virksomhed som havde stået for vores kontorservice i forbindelse med flytningen. Vi havde fået opgraderet vores udstyr og det hele var på plads og fungerede 100%. Alt var helt nyt og der manglede virkelig ingenting. Alle de mangler vi havde påpeget i de gamle lokaler var blevet ordnet og stod klar til brug om mandagen.

Jeg må indrømme at jeg var ret imponeret over så hurtigt og effektiv de havde fået klaret vores flytning og den kontorservice vi fik kan man ikke forlange bedre. Stor respekt herfra.