city guides

Influenza på skiferien – guide til alternative aktiviteter i Bad Gastein

Posted On december 17, 2013 at 2:21 pm by / Kommentarer lukket til Influenza på skiferien – guide til alternative aktiviteter i Bad Gastein

Åh nej – blevet syg på skiferien? Frygt ej, for her kommer mine tips til, hvad du kan lave på din skiferie i Bad Gastein, hvis du skulle være så uheldig at blive syg på ferien. Alle aktiviteterne er selvfølgelig indendørs, da din influenza ikke har godt af, at du opholder dig for længe ude i  kulden.

  1. Skiferie i Badgastein uden spa er som skiferie uden ski på. Og okay, hvis du har influenza, så har du måske heller ikke skiene på så meget, som du burde. Men se det på den lyse side – den skiferie, du valgte at blive syg på, er skiferien i Bad Gastein. Bad Gastein er kendt for både sit skiløb og sin spakultur. Der er varme kilder i undergrunden, og du kan nemt skifte ski ud med spa. De termalske bade har nogle stedet udsigt over skiområdet, så måske kan du endda vinke til familien, der kommer kørende forbi på ski. Og de varme bade skulle gerne hjælpe dig med at komme over din indfluenza.
  2. Shopping! Igen hænger en skiferie i Bad Gastein i Østrig uadskilleligt sammen med en god shoppetur. Skift skiene ud med en tur i de varme butikker, og køb noget helbredende til dig selv. Måske har du endda kræfter til at købe ind til en kage, som de andre kan få, når de kommer tilbage fra en lang dag på skiene?

Sådan en dag i spa eller på shopping kan virkelig gøre underværker for din influenza. Så du kan blive rask igen. For målet er jo, at du kommer tilbage på pisterne så hurtigt som muligt.

Læs mere om skiferie i Bad Gastein lige her.