articles

Om vægttab og kosttilskud

Posted On januar 30, 2014 at 3:52 pm by / Kommentarer lukket til Om vægttab og kosttilskud

Det er januar måned, og du er sikkert ligesom mange andre lidt mere tilbageholden ved slikskålen og lidt mere aktiv i fitnesscenteret. Nå mange af os går i gang med at spise anderledes og træne mere i forbindelse med et vægttab, vil vi som regel gerne se hurtige resultater.

En måde, du kan opnå hurtige resultater, er ved at spise kosttilskud i forbindelse med dit vægttab. Et af de kosttilskud, der kan hjælpe dig med at bytte fedt ud med muskler, er BCAA. Kosttilskuddet findes naturligt i dagligdags fødevarer som kød, fisk og æg. Men det kan være svært at få nok, så derfor kan det være en god løsning med BCAA som kosttilskud.

 

BCAA er en forkortelse for det, der på dansk hedder forgrenede aminosyrer. Aminosyrer findes i al slags protein – også dine muskler. Og for at få mere muskelmasse (og mindre fedt), skal du bruge så mange aminosyrer som muligt. Derfor skal du tage et kosttilskud som BCAA.

 

Samtidig med, at dette kosttilskud hjælper dig med at øge din muskelmasse og gøre dig stærkere, så hjælper kosttilskuddet dig også med at nedbringe din fedtprocent. Kosttilskuddet giver bl.a. mindre sult og højere forbrænding.

 

Så, måske var det tid til at komme ordentligt i gang med nytårsforsættet. Med det rigtige kosttilskud, kan det faktisk lade sig gøre at opfylde det, inden året er omme.